rólunk
Lépjen kapcsolatba velünk

Kapcsolattartó személy: Mison WANG

E-mail: info@carboxy-methyl-cellulose.com

Telefon: 86-571-63522399

86-571-58838090

86-15990171382

Fax: 86-571-58838100

Irányítószám: 311419

MSN: wms1988@msn.com

Skype:misonchina

Cím: Yushan zóna, Fuyang, Zhejiang Province, Kína

Haza > rólunk

Hangzhou Hongbo New anyagok Co., Ltd. (nevezett Hangzhou Hongbo Chemical Co., Ltd. előtt) egy professzionális gyártó összpontosított, nátrium-karboximetil-cellulóz (CMC) és Polyanionic cellulóz (PAC) Kínában. Ezek a termékek széles körben használják az olajfúró, szitanyomás, abban, hogy az élelmiszerek, kerámia, Latex festék és papírra, így az ipar. Mi található a Fuyang, Hangzhou, Zhejiang tartomány, Kína.

Elköteleztük magunkat ügyfeleink és a siker, amely kiváló vegyi anyagok, amelyek meghaladják ipari szabványokat. Üzemünkben a fejlett termelési létesítmények, a modern tudományos menedzsment és a jól képzett munkavállalók. A laboratórium első osztályú vizsgálati eszközök és tud beszerez részletes vizsgálati adatok alapján API szabványok vagy ügyfél-meghatározott eljárások.

Célunk, hogy ismerjék el ügyfeleink a legjobb kínai karboximetil-cellulóz és cellulóz Polyanionic és kapcsolódó szolgáltatások. Hongbo új anyagok továbbra is elkötelezett a legmagasabb minőségi követelményeknek, és integritásának, hogy mi nem. Ez volt a legfontosabb a siker kezdettől fogva, és mindig marad a hajtóereje a cégünk.

Küldetésünk, hogy "lenni elismert mint mindig termelő kiváló minőségű termékek és szolgáltatások, innovatív technológia és megbízható csoportmunka és mindig mindent megtesznek a teremtő őrködése mellett."

Vizsgálat
Hangzhou Hongbo New anyagok Co., Ltd.